Wimperextensions header

Feather extensions: indianen of hippies?

Zijn het indianen? Zijn het hippies? Nee! Het zijn hippe mensen met de laatste haaraccessoire! Feather extensions (ook wel Ibiza feathers of fashion feathers) zijn de laatste haarrage in Nederland. In Amerika lopen ze er al een tijd mee (zoals altijd), maar via Ibiza is deze hype nu ook in Nederland terecht gekomen.

Handgeplukte hanenveren

Feather extensions zijn hanenveren die met de hand geselecteerd worden om vervolgens jouw kapsel te versieren! Deze hanenveren zijn lang, smal en erg mooi qua kleur (en dus mooi om in je haar te verwerken). En deze versiering is natuurlijk zo puur natuur als maar kan, dus elke veer is uniek!

Als je de extensions door een kapper laat plaatsen, dan zullen ze langer en netter in je haar blijven zitten. Je kunt je haar dan zonder problemen wassen en föhnen. Maar er bestaan ook feather extensions die je zelf kunt vastklemmen in je haar (en er dus ook weer makkelijk uit kunt halen).

Alle soorten en maten

Feather extensions zijn in alle kleuren, soorten en maten te krijgen. Ze zijn meestal tussen de 15 en 30 cm lang, maar kunnen eenvoudig worden ingekort. De prijs varieert tussen de € 10,- en € 35,-: niet al te duur dus!

Het is wel aan te raden om goede kwaliteit veren uit te zoeken omdat die veel langer mooi blijven. Vraag bovendien even aan je kapper of ze al ervaring hebben met het plaatsen van feather extensions.

Zijn feather extensions iets voor jou?